sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Început de an în Bucureşti

Acum că a trecut ceva timp de la sărbătorile de iarnă, că primul semestru s-a încheiat şi mă gândesc cu bucurie... doar la examene şi, în rest, la puţină relaxare (totuşi activă!) merită să mă opresc, puţin, cu gândul, la începutul de an.

Îmi propusesem o noapte calmă, cu pisica alături, la televizor, cu un pahar de şampanie în mână şi ceva bunătăţi de la cuptor. O noapte de reflecţie. Nu a mai fost aşa. Prietenii m-au scos din casă vrând-nevrând - şi bine au făcut.

O noapte şi încă una, aproape de Herăstrău, într-un apartament uriaş, perfect potrivit pentru petrecere, cu veselie, oameni de calitate, mâncare rafinată, băuturi fine şi aparatură audio de top (inclusiv pentru karaoke, dacă am fi dorit), dans, zâmbete, prietenii mai vechi şi mai noi şi discuţii plăcute - toate acestea au fost ingredientele unui început de an minunat.



Totul ar fi fost perfect dacă se termina aici. Dar au urmat nişte zile cu dureri teribile, care s-au sfârşit cu extracţia unei măsele de minte... Oricum, totul s-a terminat cu bine aşa că pot zâmbi din nou.

Proiecte? Da, o mulţime. Şi mai ales, din experienţă, cele cu grad mai mare de reuşită sunt întotdeauna acelea în care nu depinzi de alţii...

Să fie un an bun, aşadar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu